Aula


Infrastructuur

A. Het uitvaartcentrum met aula
B. Sinds 2016 nieuwe private parking met 40 parkeerplaatsen
C. 6 parkeerplaatsen aan het uitvaartcentrum
D. 5 parkeerplaatsen langs de oprit
E. 43 gratis parkeerplaatsen op de openbare parking


Dit allemaal in een straal van 100 meter.


Parking B

Aula

Uitvaartzorg Snoeck beschikt over een aula voor burgerlijke en vrijzinnige plechtigheden of voor diensten voor andere geloofsovertuigingen. Indien u opteert voor een intieme plechtigheid wordt de aula op maat geschikt volgens het aantal genodigden. Er is eveneens veel aandacht geschonken aan de akoestiek van deze aula: door de ronde muren en het tapijt hoort men zang en muziek in de zuiverste vorm.Sinds 2001 presenteren wij foto’s en videobeelden van de geliefde afgestorvene. Hiermee waren we op dit vlak wat de pionier in de streek. Door de jaren heen zijn wij blijven investeren en updaten van beeld en geluid. Opname van de plechtigheid en/of deze kunnen volgen op afstand door streaming behoren eveneens tot de mogelijkheden.


Voor grotere plechtigheden is er maximum plaats voor 250 personen. Vanop het balkon kunnen de extra genodigden zittend de plechtigheid volgen via een scherm. Eveneens hebben zij een kijk op de foto’s en films van de overledene. Dit is een open ruimte waar ieder zich nog steeds betrokken voelt bij het afscheidsmoment. Men kan vanop het balkon ook rechtstaand de plechtigheid volgen, wat een andere kijk geeft op het gebeuren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK