Wie is wie


Sinds 1947 staat Uitvaartzorg Snoeck garant voor dienstbetoon, kennis en ervaring als begrafenis-onderneming. Van bij de aanvang huldigde de familie Snoeck de filosofie dat discretie, zorg en kwaliteit, stijl en ethiek de basis vormen van het vertrouwen van de families die op hen beroep doen. Elk van deze aspecten biedt u de garantie dat wij uw persoonlijke wensen optimaal invullen voor elke uitvaart.

Marc Snoeck is de zoon van stichters Achiel en Rachel Snoeck-Vanderheeren. Hij komt in 1967 in de zaak en neemt er, na zijn opleiding, vanaf 1969 de dagelijkse leiding. Naast de begrafenisonderneming en de verhuur van ceremoniewagens voor huwelijken sticht Marc in 1971 de privédienst voor ambulance- en ziekenvervoer Snoeck. In 2001 is hij medeoprichter van de ambulancedienst Tri-ac nv, die in 2007 opgenomen wordt in Falck Tri-ac.

Stefaan Snoeck, zoon van Marc en Christiane Snoeck-Deblauwe, komt na zijn opleiding tot begrafenisondernemer in 1993 in de zaak van zijn ouders. In 2000-2001 volgt hij een opleiding thanatopractor met stages in Frankrijk, Groot-Brittannië, Canada en de U.S.A, wat leidt tot een optimale verzorging en presentatie van de overledenen. Stefaan staat eveneens in voor de dagelijkse leiding, besprekingen bij families in rouw en de vormgeving van plechtigheden in de aula van het uitvaartcentrum. Door de jaren heen blijf hij zich bijscholen en laat hij families in rouw kennis maken met nieuwe trends die voor hen verzachtend en ondersteunend zijn.

Bij Tri-ac nv had Stefaan sinds 2002 de leiding over het repatriëren van gewonden en zieken vanuit hun vakantieverblijf onder begeleiding van artsen, verpleegkundigen en ambulanciers zowel over de weg als met een lijnvlucht of charter. Deze taak bleef hij vervullen in de groep Falck en ART tot 2018.

Annemie Buyse verzorgt het onthaal in het uitvaartcentrum en vervult er de administratieve taken. Voor iets tastbaars, een blijvende herinnering aan uw geliefde, ... kan u steeds bij haar terecht.

Samuel Snoeck, zoon van Stefaan en Annemie, start in 2020 als 16-jarige als medewerker tijdens een afscheidsplechtigheid. Stilaan leert hij de eerste knepen van het vak. Hopelijk maakt hij de keuze om de vierde generatie te worden.

De familie Snoeck beschikt over meerdere medewerkers die hun visie, stijl en steun volgen. Velen van hen zijn reeds jaren in dienst wat een teken van vertrouwen geeft naar families toe.
Stefaan


Marc


Annemie


Christiane

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK